Programszervezés

A Bijó rendezvényközpont egyik célkitűzése, hogy szellemi, kulturális és életmódközponttá váljon. A házban lévő szolgáltató és kereskedelmi egységek (Help2Startup Kft., BIJÓ Kft., BIJÓ Energia Kft.) – a saját területükhöz kapcsolódóan – számos programlehetőséget kínálnak az érdeklődők számára.

ÉLETMÓD ÉS EGÉSZSÉG

A mindennapok fontos részét képezi az egészséges életmódra, lelki egyensúlyra és a helyes táplálkozásra való törekvés. A rendezvényközpontban kiemelt helyen szerepelnek a testi, lelki és szellemi egészség megőrzését segítő programok, valamint a szemléletformáló életmódprogramok.

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Megszervezzük a legkülönfélébb céges, vállalati rendezvényeiket, valamint segítséget nyújtunk lebonyolításukban is, legyen szó akár konferenciáról, workshopról vagy tárgyalásról.

KULTÚRA ÉS MŰVÉSZET

Igényes szórakozást biztosító programok, előadások, felolvasóestek, művészeti programok, kerekasztal beszélgetéseket számos témában.

KIÁLLÍTÁSOK, WORKSHOPOK

Kiállítást tervez, de még nincs meg a megfelelő helyszín? Tekintse meg kínáltunkat és válasszon termeink közül.

GASZTRONÓMIA

Gasztronómiai programok lebonyolítása, megszervezése. Lehetőség van borkóstolók, svédasztalos állófogadások megszervezésére, de örömmel fogadjuk egyedi igényeiket is.

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK

Közösségi programok szervezése különböző témában. Klubdélutánoknak, közösségi esteknek is otthont ad a rendezvényközpont.

TÁNCHÁZ

Helyszínt adunk a táncos-zenés programoknak, céges vagy egyéni eseményként egyaránt, melyhez biztosítjuk a technikai eszközöket.

Újdonságainkért, akciókért kövesse figyelemmel honlapunkat!

Vegye fel a kapcsolatot a rendezvényszervezőnkkel!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.