Bijó Rendezvényközpont

A BIJÓ Rendezvényközpontja 2014 márciusában nyitotta meg kapuit, a XIII. kerület frekventált részén, a Róbert Károly körúton.
A központ tömegközlekedéssel és gépkocsival vagy akár kerékpárral egyaránt könnyen megközelíthető.
A 6 légkondicionált rendezvényterem és több kisebb iroda, kezelő helység a legújabb design szerint, a legmodernebb technikával, a kor igényeinek megfelelően kerültek kialakításra.

Nemzetközi színvonalon biztosítanak kiváló helyszínt a különböző rendezvények számára, a 2 fős megbeszéléstől a 180 fős konferenciákig.
Változatos programokkal várunk mindenkit, aki a tudatos életvitelt választja. Rendezvényeink előadói között, olyan szellemi és spirituális vezetők, életmód tanácsadók, coachok, trénerek szerepelnek, akik területükön több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, a hazai és nemzetközi porondon is bizonyították már tudásukat, hitelességüket.
A Bijó Rendezvényközpont, egy olyan többfunkciós  központ, ahol egyaránt helyet adunk színes kulturális programoknak, egészséget fejlesztő szolgáltatásoknak, közösségépítő eseményeknek, önismereti, terápiás csoportoknak, valamint spirituális rendezvényeknek egy igényes, vonzó környezetben.

Célunk olyan közösségi tér létrehozása, ahol megvalósulnak a társadalmilag felelős gondolkodást képviselő értékek.

Bijó Szakáruházunk lehetőséget biztosít több mint 17000 teremékkel, hogy bio,-reform,- és gyógytermékek közül mindent egy helyen tudjon beszerezni kinek fontos környezet védelme és egészsége.

Bijó egy hely, egy tér ahol a test és lélek is gondoskodást kap! 🙂


Bijó Szakáruház webolodal

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.